×
Home Nieuws Livescore

Internazionale aast op Boscagli, Doekhi en Rensch als verdedigingsversterkingen.

Internazionale aast op Boscagli, Doekhi en Rensch als verdedigingsversterkingen.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2024 08:16 uur

Internazionale heeft zijn oog laten vallen op twee Nederlandse verdedigers, Olivier Boscagli en Danilho Doekhi, die momenteel in de belangstelling staan van de Italiaanse topclub. De club is ook geïnteresseerd in Devyne Rensch, wat aangeeft dat Inter op zoek is naar versterking in de defensie. Met het mogelijke vertrek van enkele defensieve sterkhouders in het vooruitzicht, is Inter op zoek naar betaalbare opties om het team te versterken, zo meldt Tuttosport.

Olivier Boscagli, die momenteel uitkomt voor PSV, en Danilho Doekhi van Vitesse hebben indruk gemaakt met hun prestaties en hebben de aandacht getrokken van de scouts van Internazionale. De Italiaanse club ziet in hen potentiële versterkingen voor de defensie en is bereid om te investeren in deze 'goedkope buitenkansjes'. Met hun jeugdige leeftijd en veelbelovende talenten passen Boscagli, Doekhi en Rensch in het profiel van spelers die Inter graag aan de selectie zou toevoegen.

De interesse van Internazionale in de Nederlandse verdedigers is een teken van de groeiende waardering voor het talent en de kwaliteit van spelers uit de Eredivisie. De competitie staat bekend om het ontwikkelen van jonge talenten en het leveren van spelers van hoog niveau. Als Boscagli, Doekhi en Rensch de overstap naar Inter zouden maken, zouden zij zich kunnen meten met de top van het Italiaanse voetbal en zich verder kunnen ontwikkelen op het hoogste niveau.