×
Home Nieuws Livescore

PSV meldt: Lozano geblesseerd, duur afwezigheid onbekend.

PSV meldt: Lozano geblesseerd, duur afwezigheid onbekend.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 20:32 uur

PSV heeft aangekondigd dat Hirving Lozano voorlopig aan de zijlijn zal moeten toekijken vanwege een blessure. De Mexicaanse aanvaller liep tijdens een oefenwedstrijd tegen KRC Genk een spierblessure op, waardoor hij voortijdig het veld moest verlaten. Het is nog onduidelijk hoelang Lozano precies uit de roulatie zal zijn, aangezien de ernst van de blessure nog nader onderzocht moet worden.

De afwezigheid van Lozano zal een gevoelige klap zijn voor PSV, aangezien de aanvaller een belangrijke schakel is in het team. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maken hem een waardevolle speler voor de Eindhovenaren. Trainer Mark van Bommel zal nu op zoek moeten naar alternatieven om het gemis van Lozano op te vangen en het team op volle kracht te houden.

De supporters van PSV zullen teleurgesteld zijn dat ze hun geliefde speler voorlopig moeten missen, maar zullen ongetwijfeld ook hun steun betuigen aan Lozano tijdens zijn herstelperiode. De focus zal nu liggen op het vinden van oplossingen en het klaarstomen van het team voor de komende wedstrijden zonder de Mexicaanse sterspeler.