×
Home Nieuws Livescore

PSV negeert Van Ewijk: Coventry City blijft bestemming

PSV negeert Van Ewijk: Coventry City blijft bestemming
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 18:32 uur

In de afgelopen transferperiode heeft de jonge Nederlandse rechtsback Milan van Ewijk geen enkele hint ontvangen van de interesse van PSV. De Eindhovenaren hadden hun zinnen gezet op de talentvolle verdediger, maar ondanks hun concrete belangstelling is Van Ewijk trouw gebleven aan zijn huidige club Coventry City.

De 21-jarige Van Ewijk, die bekend staat om zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten, was een gewilde speler op de transfermarkt. PSV leek serieus geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van de jonge Nederlander om hun defensie te versterken. Echter, tot Van Ewijks verrassing, heeft hij geen enkel signaal ontvangen van de club uit Eindhoven.

Ondanks de interesse van PSV heeft Milan van Ewijk ervoor gekozen om bij Coventry City te blijven en zijn ontwikkeling voort te zetten in de Engelse competitie. De rechtsback, die in Nederland begon bij ADO Den Haag, heeft laten zien dat hij een veelbelovende toekomst heeft en zal nu zijn focus leggen op het verder verbeteren van zijn spel bij zijn huidige club. PSV zal dus op zoek moeten gaan naar alternatieve opties om hun defensie te versterken, nu Van Ewijk niet naar Eindhoven zal komen.