×
Home Nieuws Livescore

Broertjes Reijnders op weg naar Indonesisch interlandavontuur

Broertjes Reijnders op weg naar Indonesisch interlandavontuur
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 17:32 uur

Het Nederlands voetbal krijgt er mogelijk nog twee internationals bij, naast Mees Hilgers staat ook Eliano Reijnders in de startblokken om interlands te spelen voor Indonesië. Eliano is het jongere broertje van Oranje-international Tijjani Reijnders en lijkt in de voetsporen van zijn broer te treden door voor het Aziatische land uit te komen.

Tijdens de huidige interlandperiode zullen Mees en Eliano kennismaken met de selectie van Indonesië. Hoewel ze vol enthousiasme zich willen bewijzen, zullen ze nog even geduld moeten hebben voordat ze hun eventuele debuut kunnen maken. De broers zullen zich moeten aanpassen aan het niveau en de speelstijl van het nationale team voordat ze hun eerste officiële wedstrijd kunnen spelen.

Voor Eliano Reijnders is het een bijzondere kans om in de voetsporen van zijn broer Tijjani te treden en zijn talent op internationaal niveau te tonen. Met de steun van zijn familie en de ervaring van zijn broer als gids, lijkt Eliano goed voorbereid om zijn debuut te maken voor het Indonesische nationale team. De Reijnders-broers zullen ongetwijfeld trots zijn om hun land te vertegenwoordigen en hun talenten te laten zien op het internationale podium.