×
Home Nieuws Livescore

Justin Kluivert toont trots verzameling shirts van topvoetballers.

Justin Kluivert toont trots verzameling shirts van topvoetballers.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 17:16 uur

De jonge Nederlandse voetballer Justin Kluivert heeft een bijzondere hobby: het verzamelen van shirts van spelers tegen wie hij heeft gespeeld. Als aanvaller van AFC Bournemouth heeft Kluivert een indrukwekkende collectie opgebouwd, waaronder een Juventus-shirt van niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Dit shirt kreeg hij toen hij nog voor AS Roma speelde en vormt nu een waardevol aandenken aan zijn ontmoeting met de Portugese superster.

In een recente aflevering van het YouTube-programma DAY1 deelde Kluivert een interessante anekdote over zijn ontmoeting met Cristiano Ronaldo. Tijdens een onderonsje met de voetballegende wist Kluivert een uniek aandenken te bemachtigen in de vorm van het gesigneerde Juventus-shirt. Dit persoonlijke verhaal werpt een nieuw licht op de band tussen jonge talenten en gevestigde sterren in het internationale voetbal.

De passie van Justin Kluivert voor het verzamelen van shirts weerspiegelt niet alleen zijn liefde voor het spel, maar ook zijn bewondering voor zijn medespelers. Door deze unieke verzameling creëert Kluivert een tastbare herinnering aan zijn carrière en de bijzondere momenten die hij heeft beleefd op het voetbalveld. Met zijn enthousiasme en toewijding blijft Kluivert een inspiratiebron voor zowel fans als medevoetballers wereldwijd.