×
Home Nieuws Livescore

Mees Hilgers kiest voor Indonesisch elftal boven Oranje.

Mees Hilgers kiest voor Indonesisch elftal boven Oranje.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 17:08 uur

Mees Hilgers, de talentvolle 23-jarige verdediger van FC Twente, heeft besloten om niet langer te wachten op een mogelijke oproep voor het Nederlands elftal. In plaats daarvan heeft hij ervoor gekozen om zijn interlandcarrière voort te zetten bij Indonesië. Dit opvallende besluit heeft Hilgers via de officiële kanalen van zijn club bekendgemaakt.

De keuze van Hilgers om voor Indonesië te spelen, markeert een nieuwe fase in zijn voetballoopbaan. Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn jeugdige leeftijd, belooft hij een waardevolle aanwinst te worden voor het nationale team van Indonesië. Door deze stap te zetten, hoopt Hilgers zijn internationale ervaring te vergroten en zich verder te ontwikkelen als speler.

Hoewel het een verrassende wending is in zijn carrière, is Mees Hilgers vastberaden om het maximale uit zijn interlandcarrière te halen. Zijn keuze om voor Indonesië te spelen getuigt van zijn ambitie en vastberadenheid om op het hoogste niveau te presteren. FC Twente en de fans van Hilgers zullen ongetwijfeld zijn besluit steunen en hem aanmoedigen in zijn nieuwe avontuur als international.