×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem begrijpt ophef niet rond transfer Bergwijn

Van Hanegem begrijpt ophef niet rond transfer Bergwijn
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 16:48 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zijn mening gegeven over de recente transfer van Steven Bergwijn naar Al Ittihad, en hij lijkt niet onder de indruk van alle ophef die hierover is ontstaan. De 52-voudig international is van mening dat de 26-jarige aanvaller vooral zijn eigen keuzes moet maken als het aankomt op zijn carrière. Van Hanegem lijkt te benadrukken dat het belangrijk is dat spelers zelfstandig beslissingen nemen over hun loopbaan, los van eventuele kritiek van buitenaf.

Bergwijn, die eerder uitkwam voor PSV en Tottenham Hotspur, heeft de stap naar de Saoedische club Al Ittihad gezet, wat voor de nodige discussie heeft gezorgd in de voetbalwereld. Echter, Van Hanegem lijkt te benadrukken dat het cruciaal is dat spelers de vrijheid hebben om hun eigen pad te kiezen, ongeacht de mening van anderen. De voormalige international lijkt te geloven dat Bergwijn zelf het beste weet wat goed is voor zijn carrière en dat het belangrijk is dat hij daar trouw aan blijft.

Met zijn opmerkingen lijkt Willem van Hanegem een standpunt in te nemen dat draait om zelfbeschikking en eigen verantwoordelijkheid in de voetbalwereld. De voormalige speler en trainer lijkt te benadrukken dat het belangrijk is dat spelers niet alleen luisteren naar de buitenwereld, maar vooral naar hun eigen gevoel en ambities. Van Hanegem lijkt te geloven dat Bergwijn de juiste beslissing heeft genomen door voor Al Ittihad te kiezen en dat het cruciaal is dat hij achter zijn keuze staat, ongeacht de kritiek die daarop volgt.