×
Home Nieuws Livescore

Moeder Rabiot blokkeert Barcelona transfer wegens geldkwestie

Moeder Rabiot blokkeert Barcelona transfer wegens geldkwestie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 16:24 uur

FC Barcelona heeft zijn zinnen gezet op Adrien Rabiot om de problemen op het middenveld aan te pakken. De 29-jarige Franse international wordt gezien als een serieuze optie om het team te versterken. Echter, een mogelijke transfer wordt bemoeilijkt door zijn moeder, die volgens Mundo Deportivo te hoge financiële eisen stelt.

Rabiot, die momenteel speelt voor Juventus, wordt beschouwd als een waardevolle toevoeging aan de selectie van Barcelona. Zijn ervaring en kwaliteiten zouden het team kunnen versterken en helpen bij het behalen van sportieve successen. De clubleiding ziet in Rabiot een speler die het verschil kan maken op het veld.

Ondanks de interesse van Barcelona lijkt een overgang op dit moment onzeker vanwege de financiële eisen van Rabiot's moeder. Zij speelt een belangrijke rol in de onderhandelingen en haar standpunt kan bepalend zijn voor de uitkomst van de transfer. Het is afwachten of beide partijen tot een overeenkomst kunnen komen die voor alle betrokkenen acceptabel is.