×
Home Nieuws Livescore

Willem van Hanegem lovend over Feyenoord-aanwinst In-beom Hwang

Willem van Hanegem lovend over Feyenoord-aanwinst In-beom Hwang
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 16:16 uur

Feyenoord-legende Willem van Hanegem is vol lof over de nieuwste aanwinst van de club, In-beom Hwang. De 27-jarige middenvelder heeft de voetbalveteraan enthousiast gemaakt met zijn kwaliteiten en spelstijl. Van Hanegem, die bekend staat om zijn scherpe analyses en kritische blik, prijst Hwang om zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht op het veld.

De voormalige Feyenoord-speler is ervan overtuigd dat Hwang een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team van trainer Arne Slot. Met zijn ervaring en talent kan de Zuid-Koreaanse international een belangrijke rol spelen in het streven van Feyenoord naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa.

Van Hanegem, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, ziet in Hwang een speler met potentie en de juiste mentaliteit om het verschil te maken. De lof van de clubicoon zal ongetwijfeld het vertrouwen van de Feyenoord-supporters in de nieuwe aanwinst vergroten en de verwachtingen voor het komende seizoen verder aanwakkeren.