×
Home Nieuws Livescore

Koeman straalt: 'Geweldige Timber-tweeling bij Oranje!'

Koeman straalt: 'Geweldige Timber-tweeling bij Oranje!'
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 15:48 uur

Bondscoach Ronald Koeman straalt van trots wanneer hij spreekt over de 'fantastische jongens' Jurriën en Quinten Timber. De tweelingbroers hebben deze week voor het eerst de eer gehad om zich gezamenlijk bij het Nederlands elftal te voegen. De broers, die beiden uitkomen voor Ajax, hebben indruk gemaakt op Koeman met hun talent en toewijding. Het is een bijzonder moment voor de familie Timber en een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van het Nederlands voetbal.

Jurriën en Quinten Timber hebben hard gewerkt om zich te bewijzen op het hoogste niveau en hun selectie voor Oranje is een beloning voor hun inzet. Koeman is onder de indruk van hun kwaliteiten en ziet veel potentie in de jonge spelers. De broers hebben een sterke band en weten elkaar feilloos te vinden op het veld, wat een waardevolle toevoeging kan zijn voor het Nederlands elftal.

De aanwezigheid van de Timber-tweeling zorgt voor een positieve sfeer binnen de selectie van Oranje. De spelers en stafleden zijn onder de indruk van de harmonie en samenhorigheid die de broers uitstralen. Koeman is ervan overtuigd dat Jurriën en Quinten een waardevolle aanwinst zijn voor het team en kijkt uit naar wat zij kunnen bijdragen aan het succes van het Nederlands elftal.