×
Home Nieuws Livescore

Interesse Internazionale in Ajax-rechtsback Devyne Rensch groeit

Interesse Internazionale in Ajax-rechtsback Devyne Rensch groeit
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 15:08 uur

Devyne Rensch, de talentvolle rechtsback van Ajax, staat in de schijnwerpers van Internazionale. Volgens Italiaanse bronnen houden scouts van de topclub de 21-jarige speler al geruime tijd nauwlettend in de gaten. Het nieuws over de interesse van Inter in Rensch is afkomstig van het gerenommeerde sportmedium Tuttosport.

De jonge Nederlander heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in het shirt van Ajax en heeft daarmee de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft Rensch laten zien dat hij een veelbelovende toekomst in het profvoetbal tegemoet gaat.

Internazionale, dat momenteel aan de top staat van het Italiaanse voetbal, ziet in Rensch een potentiële versterking voor het team. De club is op zoek naar jong talent om de selectie te verjongen en te versterken, en de rechtsback van Ajax lijkt perfect in dat plaatje te passen.

Hoewel er nog geen concrete aanbiedingen zijn gedaan, zal de interesse van Internazionale ongetwijfeld de carrière van Devyne Rensch een nieuwe wending geven. Het is nu aan de speler zelf en zijn management om te beslissen of een mogelijke transfer naar de Italiaanse grootmacht tot de mogelijkheden behoort.