×
Home Nieuws Livescore

Mark Ruijl in beeld als technisch directeur Feyenoord

Mark Ruijl in beeld als technisch directeur Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 13:16 uur

Feyenoord heeft mogelijk een nieuwe technisch directeur op het oog. Volgens bronnen binnen de club is Mark Ruijl in beeld om deze rol te gaan vervullen. De huidige algemeen directeur en technisch verantwoordelijke, Dennis te Kloese, heeft recentelijk toegegeven dat hij behoefte heeft aan meer ondersteuning in zijn functie bij de Rotterdamse club.

Mario Been, een bekende naam in de Nederlandse voetbalwereld, is op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de mogelijke aanstelling van Ruijl. De voormalige trainer van Feyenoord ziet in Ruijl een geschikte kandidaat om het technische beleid van de club mede vorm te geven. Met zijn ervaring en expertise zou Ruijl een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Feyenoord.

De rol van technisch directeur is van groot belang binnen een voetbalclub, zeker bij een club als Feyenoord met een rijke historie en hoge verwachtingen. Het is dan ook begrijpelijk dat Te Kloese openlijk heeft aangegeven dat hij versterking nodig heeft. De komst van een nieuwe technisch directeur kan zorgen voor frisse impulsen en nieuwe inzichten binnen de club, wat uiteindelijk ten goede kan komen aan de sportieve prestaties van Feyenoord.