×
Home Nieuws Livescore

Richarlison zoekt psychologische hulp na mentale problemen bij Tottenham Hotspur

Richarlison zoekt psychologische hulp na mentale problemen bij Tottenham Hotspur
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 15:08 uur

Richarlison, de Braziliaanse spits van Tottenham Hotspur, heeft aangekondigd dat hij psychologische hulp gaat zoeken na een moeilijke periode. Sinds zijn overstap naar de Engelse club heeft hij moeite om tot scoren te komen en werd hij onlangs vroegtijdig gewisseld tijdens een wedstrijd met het Braziliaanse nationale team. Dit was de druppel die de emmer deed overlopen en Richarlison brak in tranen uit.

Na de wedstrijd tegen Bolivia op zaterdag besloot Richarlison dat het tijd was om hulp te zoeken. "Ik ga terug naar Engeland en zoek psychologische hulp. Ik heb een psycholoog nodig om mijn gedachten te ordenen. Dat ga ik doen. Ik wil sterker terugkomen en van waarde zijn voor Tottenham Hotspur. Deze week ga ik met iemand praten over mijn gedachten."

Vorig jaar werd Richarlison voor een recordbedrag van 60 miljoen euro overgenomen van Everton door Tottenham Hotspur. In zijn eerste seizoen bij de club speelde hij 35 wedstrijden en scoorde hij slechts drie keer. In de Premier League wist hij zelfs maar één keer het net te vinden. Ook bij het Braziliaanse nationale team wordt hij steeds vaker gewisseld.

Niet alleen op het veld, maar ook persoonlijk heeft Richarlison het zwaar gehad. "Ik heb een turbulente periode achter de rug. Mensen die alleen maar geïnteresseerd waren in mijn geld hebben mij in de steek gelaten. Hopelijk breekt er nu een betere tijd aan. Je wilt altijd alles goed doen, maar soms gaat het gewoon mis."