×
Home Nieuws Livescore

Ajax overweegt Emre Mor maar kiest voor Sulemana

Ajax overweegt Emre Mor maar kiest voor Sulemana
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 12:16 uur

Ajax heeft tot het laatste moment voor de transferdeadline gesproken met Emre Mor, de vijftienvoudig international van Turkije. De Johan Cruijff Arena overwoog de mogelijkheid om Mor aan te trekken, maar koos uiteindelijk voor Kamaldeen Sulemana. Dit nieuws werd gemeld door het Turkse Fanatik op vrijdagochtend.

Emre Mor, bekend om zijn vaardigheden en ervaring als international, leek een aantrekkelijke optie voor Ajax. Echter, de Amsterdamse club gaf de voorkeur aan de jonge Ghanese aanvaller Sulemana. De keuze voor Sulemana, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, toont de ambitie van Ajax om te blijven investeren in jong talent en dynamisch spel.

Hoewel Emre Mor niet naar Ajax zal komen, blijft de transferperiode spannend voor de club en haar supporters. De keuze voor Kamaldeen Sulemana laat zien dat Ajax vastbesloten is om te blijven bouwen aan een sterke en competitieve selectie. Fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Sulemana en de impact die hij kan hebben op het team in de komende seizoenen.