×
Home Nieuws Livescore

Kevin De Bruyne stopt als international na WK 2026

Kevin De Bruyne stopt als international na WK 2026
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 11:48 uur

Na het WK van 2026 zal Kevin De Bruyne naar alle waarschijnlijkheid zijn internationale carrière bij België beëindigen. De 33-jarige sterspeler van Manchester City heeft aangegeven dat hij na het afgelopen EK zelfs kort heeft overwogen om eerder te stoppen. De Bruyne, die bekend staat om zijn briljante spel en leiderschap op het veld, heeft al vele jaren een cruciale rol gespeeld in het Belgische nationale team.

Met zijn besluit om na het WK te stoppen, zal De Bruyne een tijdperk van succes en glorie afsluiten voor het Belgische voetbal. Zijn visie, passing en doelpunten hebben België geholpen om tot de absolute top van het internationale voetbal te behoren. Fans over de hele wereld zullen zijn genialiteit en toewijding aan het spel missen.

De Bruyne heeft aangegeven dat hij zich wil richten op zijn clubcarrière bij Manchester City en meer tijd wil doorbrengen met zijn familie. Zijn besluit om te stoppen als international markeert het einde van een tijdperk, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van voetbalfans over de hele wereld.