×
Home Nieuws Livescore

PSV weigert diep te graven voor verdedigende versterkingen

PSV weigert diep te graven voor verdedigende versterkingen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 11:08 uur

PSV heeft deze zomer geprobeerd om Sepp van den Berg en Ko Itakura aan te trekken als versterkingen voor de verdediging. Echter, de Eindhovenaren kwamen erachter dat de vraagprijs voor beide spelers te hoog lag. Commercieel directeur Frans Janssen heeft onthuld waarom PSV niet bereid was om diep in de buidel te tasten voor de twee verdedigers.

Volgens Janssen was het financiële plaatje doorslaggevend bij het besluit om af te zien van de transfers van Van den Berg en Itakura. PSV staat bekend om zijn verstandige financiële beleid en wilde geen risico nemen door te veel geld uit te geven aan spelers die niet binnen het budget pasten. Hoewel beide spelers als waardevolle aanwinsten werden beschouwd, was het prijskaartje simpelweg te hoog voor de club.

De keuze van PSV om niet toe te geven aan de hoge vraagprijs van Van den Berg en Itakura laat zien dat de club vasthoudt aan haar financiële principes. Janssen benadrukte dat PSV altijd op zoek is naar kwalitatieve versterkingen, maar dat dit wel binnen de financiële mogelijkheden van de club moet passen. Door verstandig om te gaan met de financiën, hoopt PSV op de lange termijn succesvol te blijven en een gezonde financiële positie te behouden.