×
Home Nieuws Livescore

Seuntjens kritisch op Ajax: Weghorst-aanwinst onbegrijpelijk besluit

Seuntjens kritisch op Ajax: Weghorst-aanwinst onbegrijpelijk besluit
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 10:48 uur

De keuze van Ajax om Wout Weghorst aan te trekken heeft voor de nodige opschudding gezorgd in de voetbalwereld. Ralf Seuntjens, spits van De Graafschap, heeft zich kritisch uitgelaten over deze transfer. Seuntjens begrijpt weinig van de beslissing van Ajax en heeft openlijk zijn twijfels geuit over de keuzes van technisch directeur Alex Kroes.

Seuntjens, die zelf bekend staat om zijn doelpunten en harde werklust, vindt het opmerkelijk dat Ajax Weghorst heeft aangetrokken terwijl er al genoeg talent in de eigen jeugd rondloopt. De spits van De Graafschap is van mening dat de Amsterdamse club meer zou moeten investeren in het ontwikkelen van jonge spelers in plaats van te kiezen voor gevestigde namen.

De uitspraken van Seuntjens hebben voor de nodige discussie gezorgd binnen de Nederlandse voetbalwereld. Sommigen steunen zijn kritiek op Ajax en vinden dat de club meer moet inzetten op eigen jeugd, terwijl anderen juist van mening zijn dat het aantrekken van ervaren spelers zoals Weghorst de kwaliteit van de Eredivisie ten goede komt. Het is duidelijk dat de transfer van Weghorst naar Ajax de gemoederen flink bezighoudt en voor verdeeldheid zorgt onder spelers en supporters.