×
Home Nieuws Livescore

Napoli-fans sturen Neres nieuw horloge en excuses na overval

Napoli-fans sturen Neres nieuw horloge en excuses na overval
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 10:16 uur

Na een schokkende overval afgelopen weekend heeft David Neres, voormalig Ajax-speler en nu actief bij Napoli, een hartverwarmend gebaar ontvangen. Een gulle gever heeft hem niet alleen een nieuw horloge geschonken, maar ook een oprechte excuusbrief overhandigd. De Braziliaanse voetballer werd na een wedstrijd van Napoli op brute wijze overvallen, wat voor veel ophef en verontwaardiging zorgde.

De weldoener, die namens alle Napolitanen handelt, wil met dit gebaar laten zien dat de club en de stad achter Neres staan. De ex-Ajacied was diep geraakt door de steunbetuiging en het gebaar van solidariteit. Na de schokkende gebeurtenis is hij dankbaar voor de steun en het begrip dat hij heeft ontvangen vanuit de Italiaanse gemeenschap.

De overval heeft een schaduw geworpen over de recente prestaties van Neres op het veld, maar met deze bemoedigende geste lijkt hij de steun te voelen van zijn nieuwe club en haar fans. De Braziliaanse aanvaller kijkt nu met hernieuwde moed en vastberadenheid naar de toekomst, vastbesloten om zich te blijven focussen op zijn spel en zijn bijdrage aan Napoli.