×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord onderhandelt over transfer van talent Assane Diao

Feyenoord onderhandelt over transfer van talent Assane Diao
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 09:48 uur

Feyenoord heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van de achttienjarige vleugelaanvaller Assane Diao en is van plan om in januari een nieuwe poging te wagen om hem naar De Kuip te halen. Algemeen directeur Dennis te Kloese heeft laten weten dat hij graag nog in gesprek wil met Real Betis, de huidige club van Diao, om de mogelijkheden te bespreken.

Diao wordt gezien als een veelbelovend talent en Feyenoord ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. Met zijn snelheid en technische vaardigheden zou hij een belangrijke rol kunnen spelen in de aanvalslinie van de Rotterdamse club. Te Kloese is dan ook vastberaden om alles in het werk te stellen om Diao naar Feyenoord te halen.

De onderhandelingen met Real Betis zullen naar verwachting niet eenvoudig zijn, gezien de interesse van meerdere clubs in Diao. Echter, Feyenoord is vastbesloten om de concurrentie voor te blijven en de talentvolle vleugelaanvaller naar Nederland te halen. De supporters van Feyenoord zullen dan ook vol spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze mogelijke transfer.