×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn: "Juiste timing om Ajax te verlaten gekozen"

Bergwijn:
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 08:48 uur

Na een teleurstellend avontuur bij Ajax, is Steven Bergwijn ervan overtuigd dat hij op het juiste moment de club heeft verlaten. De talentvolle aanvaller kijkt terug op zijn tijd in Amsterdam als een periode vol uitdagingen en leermomenten. In een openhartig interview met De Telegraaf deelde Bergwijn zijn gedachten over zijn vertrek en de lessen die hij heeft geleerd.

Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, had hoge verwachtingen bij Ajax, maar slaagde er niet in om zijn stempel te drukken. Ondanks zijn inzet en harde werk, liep zijn tijd bij de club uit op een teleurstelling. De aanvaller erkent dat het niet altijd makkelijk was, maar is dankbaar voor de ervaringen die hij heeft opgedaan.

Nu Bergwijn zijn carrière voortzet bij een nieuwe club, kijkt hij met optimisme naar de toekomst. Hij is vastbesloten om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn potentieel volledig te benutten. Met een frisse start en nieuwe uitdagingen in het vooruitzicht, is Bergwijn vastberaden om zijn beste voetbal te laten zien en zijn ambities waar te maken.