×
Home Nieuws Livescore

Thom Haye in gesprek met NAC Breda

Thom Haye in gesprek met NAC Breda
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 08:08 uur

Voetbal International heeft gemeld dat Thom Haye binnenkort mogelijk weer te bewonderen zal zijn in het geel-zwarte shirt van NAC Breda. De middenvelder, die momenteel transfervrij is, heeft een aanbod ontvangen van de promovendus. Na een periode van afwezigheid zou Haye dus weer terug kunnen keren naar de club waar hij eerder al succesvol was.

De terugkeer van Thom Haye naar NAC Breda zou een welkome toevoeging zijn voor de ploeg. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het middenveld kan hij een belangrijke rol spelen in het team van trainer Maurice Steijn. Fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke terugkeer van de talentvolle speler.

Haye zelf zal ook blij zijn met de interesse van NAC Breda. Na een periode van onzekerheid over zijn toekomst, lijkt er nu weer perspectief te zijn voor de middenvelder. Een terugkeer naar zijn oude vertrouwde club zou voor hem een mooie kans zijn om weer op het hoogste niveau te kunnen spelen en zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Hoewel de deal nog niet definitief rond is, lijkt het erop dat Thom Haye binnenkort weer te bewonderen zal zijn in het Rat Verlegh Stadion. De supporters van NAC Breda kunnen zich alvast verheugen op de mogelijke terugkeer van een bekend gezicht en een versterking voor het team in de strijd om succes in het komende seizoen.