×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp verbaasd over ontvangst Bergwijn in Saudi-Arabië.

Van der Gijp verbaasd over ontvangst Bergwijn in Saudi-Arabië.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 september 2024 00:16 uur

Voormalig voetballer en analist René van der Gijp heeft met verbazing gereageerd op het ontvangst van Steven Bergwijn in Saudi-Arabië. Bergwijn maakte onlangs een lucratieve transfer van Ajax naar Al Ittihad, maar Van der Gijp is niet bepaald onder de indruk van de manier waarop de jonge speler werd ontvangen. In het programma 'Vandaag Inside' uitte Van der Gijp zijn kritiek op de ontvangstceremonie van Bergwijn, waarbij hij zijn ongenoegen niet onder stoelen of banken stak.

Van der Gijp, bekend om zijn directe en ongezouten mening, liet weten dat hij de ontvangst van Bergwijn in Saudi-Arabië niet passend vond voor een speler van zijn kaliber. De voormalige profvoetballer benadrukte dat Bergwijn een talentvolle speler is die respect verdient, en dat de manier waarop hij werd ontvangen niet in lijn was met zijn status als voetballer. Van der Gijp sprak zijn verbazing uit over de gang van zaken en benadrukte dat Bergwijn beter verdiende.

De transfer van Bergwijn van Ajax naar Al Ittihad zorgde voor de nodige opschudding in de voetbalwereld, gezien de financiële aspecten en de overstap naar een nieuwe competitie. Echter, Van der Gijp richtte zijn focus voornamelijk op de manier waarop Bergwijn werd verwelkomd in zijn nieuwe thuisland. De kritiek van de analist zorgde voor discussie onder voetbalfans en experts, die verdeeld waren over de gepaste manier om een speler van Bergwijns kaliber te ontvangen bij een nieuwe club.