×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen: "Niemand evenaart aantal goals Cristiano Ronaldo"

Theo Janssen:
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 23:32 uur

Voormalig profvoetballer Theo Janssen heeft zijn bewondering uitgesproken voor de ongeëvenaarde prestaties van Cristiano Ronaldo. Tijdens een interview met Ziggo Sport liet Janssen weten dat hij ervan overtuigd is dat niemand ooit het aantal doelpunten van de Portugese superster zal evenaren. Ronaldo bereikte afgelopen donderdag een indrukwekkende mijlpaal door zijn negenhonderdste officiële doelpunt in het voetbal te scoren.

Janssen, die zelf een succesvolle carrière als middenvelder heeft gehad, benadrukte de buitengewone consistentie en vastberadenheid van Ronaldo als doelpuntenmaker. De voormalige Oranje-international prees de toewijding en het talent van de 36-jarige aanvaller, die al jarenlang tot de absolute top van het mondiale voetbal behoort.

Met zijn ongekende scoringsdrift en onvermoeibare werkethiek heeft Ronaldo zichzelf gevestigd als een van de grootste doelpuntenmakers aller tijden. Zijn vermogen om keer op keer het net te vinden, zowel op clubniveau als voor het nationale team van Portugal, heeft hem een legendarische status bezorgd in de voetbalwereld. Janssen gelooft dan ook dat de records die Ronaldo heeft gevestigd, een blijvende erfenis zullen vormen die moeilijk te overtreffen zal zijn voor toekomstige generaties voetballers.