×
Home Nieuws Livescore

Aimé Omgba ondergaat operatie en mist debuut KAA Gent.

Aimé Omgba ondergaat operatie en mist debuut KAA Gent.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 22:48 uur

De 21-jarige Aimé Omgba heeft recentelijk een opmerkelijke overstap gemaakt van NAC Breda naar KAA Gent. De transfer van Omgba van de Nederlandse club naar de Belgische ploeg verliep echter niet zonder hobbels. Arnar Vidarsson, de sportief directeur van KAA Gent, heeft onthuld dat Omgba een operatie moet ondergaan voordat hij weer in actie kan komen voor de Buffalo's.

De jonge voetballer, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, zal naar verwachting pas na de jaarwisseling weer speelklaar zijn. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor zowel Omgba zelf als voor de supporters van KAA Gent, die hadden gehoopt snel van zijn kwaliteiten te kunnen genieten.

Omgba's blessure en de daaropvolgende operatie zullen een uitdaging vormen voor zowel de speler als de club. Het is nu aan de medische staf van KAA Gent om ervoor te zorgen dat Omgba een succesvolle revalidatieperiode doormaakt, zodat hij zo snel mogelijk weer op het veld kan schitteren en zijn waarde voor het team kan bewijzen.