×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen: Oranje moet naar WK 2026 in 5-3-2

Theo Janssen: Oranje moet naar WK 2026 in 5-3-2
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 22:16 uur

Voormalig middenvelder Theo Janssen heeft zijn visie gedeeld over de tactiek die het Nederlands Elftal zou moeten hanteren richting het WK van 2026. Volgens Janssen zou Oranje het beste kunnen spelen in een 5-3-2-formatie. Deze suggestie van de oud-voetballer werpt een interessant perspectief op de toekomstige strategie van het nationale team.

Daarnaast heeft Janssen ook gewaagde uitspraken gedaan over de mogelijke deelname van Virgil van Dijk aan het eindtoernooi. De voormalige speler sluit niet uit dat de aanvoerder van Oranje het WK van 2026 niet zal halen als basisspeler. Deze opmerking werpt twijfels op over de fitheid en vorm van Van Dijk in de aanloop naar het prestigieuze toernooi.

De suggesties van Theo Janssen zullen ongetwijfeld tot discussie leiden binnen de Nederlandse voetbalwereld. Het is interessant om te zien hoe deze inzichten zullen worden ontvangen door fans, experts en de huidige bondscoach van het Nederlands Elftal. De komende jaren zullen cruciaal zijn voor de ontwikkeling en samenstelling van het team met het oog op het WK van 2026.