×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn draagt rugnummer 34 bij Al Ittihad Saudi

Bergwijn draagt rugnummer 34 bij Al Ittihad Saudi
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 21:32 uur

Donderdag was een bijzondere dag voor Steven Bergwijn, want hij werd officieel voorgesteld als de nieuwste aanwinst van Al Ittihad. De voormalige Ajax-aanvaller maakt de overstap naar Saudi-Arabië en zal daar spelen met rugnummer 34. Dit nummer draagt hij als eerbetoon aan Abdelhak Nouri, een gebaar dat veel emoties losmaakte bij voetbalfans wereldwijd.

Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, kijkt uit naar zijn avontuur bij Al Ittihad. De club heeft hoge verwachtingen van de talentvolle aanvaller en gelooft dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Met zijn keuze voor rugnummer 34 laat Bergwijn zien dat hij zijn voetbalcarrière wil verbinden met het inspirerende verhaal van Nouri, die helaas zijn droom om als profvoetballer na te jagen door een tragisch incident niet kon verwezenlijken.

De steun en solidariteit die Bergwijn toont door het dragen van rugnummer 34 zullen ongetwijfeld gewaardeerd worden door zowel de fans van Al Ittihad als de voetbalgemeenschap in het algemeen. Het is een gebaar dat verder reikt dan de grenzen van het veld en laat zien dat sport meer is dan alleen winnen en verliezen. Bergwijn hoopt met zijn spel en zijn eerbetoon aan Nouri een positieve impact te hebben en zo een blijvende herinnering te creëren voor een van zijn voetbalhelden.