×
Home Nieuws Livescore

Jong Oranje-trainer Reiziger laat Feyenoord-talent thuis

Jong Oranje-trainer Reiziger laat Feyenoord-talent thuis
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 21:08 uur

Jong Oranje-trainer Michael Reiziger heeft voor de wedstrijd tegen Jong Noord-Macedonië een opvallende beslissing genomen door Feyenoord-middenvelder Gjivai Zechiël buiten de wedstrijdselectie te laten. De talentvolle controleur zal noodgedwongen vanaf de tribune moeten toekijken, samen met twee van zijn teamgenoten. Deze keuze van Reiziger zorgt voor de nodige speculatie binnen de voetbalwereld over de redenen achter deze beslissing.

Zechiël, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelintelligentie, leek een vaste waarde te zijn in het Jong Oranje-team. Zijn afwezigheid in de selectie voor de belangrijke wedstrijd tegen Jong Noord-Macedonië komt dan ook als een verrassing. Supporters en analisten vragen zich af of er wellicht sprake is van een blessure, disciplinaire redenen of tactische overwegingen van Reiziger.

De Feyenoord-middenvelder zal nu moeten accepteren dat hij niet op het veld zal staan om zijn team te helpen in de strijd om de overwinning. Het is een teleurstelling voor Zechiël en zijn fans, die gehoopt hadden hem in actie te zien. De druk op Reiziger om zijn keuze te rechtvaardigen zal toenemen, terwijl de spelers die wel geselecteerd zijn extra gemotiveerd zullen zijn om te laten zien dat ze het vertrouwen van de trainer waard zijn.