×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord mist transfer door vroegtijdig uitlekken nieuws media

Feyenoord mist transfer door vroegtijdig uitlekken nieuws media
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 20:48 uur

Feyenoord heeft deze zomer een kans gemist om 'een speler' aan te trekken vanwege een voortijdige onthulling in de media, volgens uitspraken van Dennis te Kloese. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Feyenoord-directeur hoogstwaarschijnlijk doelde op Facundo Buonanotte.

De Rotterdamse club had blijkbaar interesse in de diensten van de mysterieuze speler, maar door het vroegtijdig uitlekken van het nieuws konden andere clubs mogelijk een voorsprong nemen in de onderhandelingen. Het is een tegenvaller voor Feyenoord, dat zich wellicht genoodzaakt ziet om nu naar alternatieve opties te kijken voor versterking van het team.

De onverwachte wending in de transferperiode zal ongetwijfeld voor de nodige commotie zorgen binnen de club en onder de supporters. Het is altijd een uitdaging om in de voetbalwereld geheimen te bewaren en deals achter gesloten deuren te houden, maar in dit geval lijkt het Feyenoord parten te hebben gespeeld.

Het is nu aan de technische staf en het bestuur van Feyenoord om snel te schakelen en met een plan B te komen om het verlies van 'de speler' op te vangen. De supporters hopen natuurlijk dat er alsnog versterkingen zullen worden aangetrokken om het team klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.