×
Home Nieuws Livescore

Depay mogelijk naar Corinthians, transfer nog niet zeker

Depay mogelijk naar Corinthians, transfer nog niet zeker
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 20:32 uur

Nederlandse voetbalster Memphis Depay staat mogelijk voor een opmerkelijke transfer naar het Braziliaanse Corinthians, zo meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant heeft de aanvaller een 'goede aanbieding' ontvangen van de club uit Zuid-Amerika. Hoewel de interesse concreet lijkt te zijn, benadrukt De Telegraaf dat een daadwerkelijke overgang nog niet in kannen en kruiken is.

Depay, die momenteel uitkomt voor Olympique Lyon in de Franse Ligue 1, zou een overstap naar Corinthians als een interessante nieuwe uitdaging kunnen zien. De 27-jarige aanvaller heeft in het verleden al laten doorschemeren open te staan voor avonturen buiten Europa. Een transfer naar Brazilië zou hem de kans bieden om zijn carrière in een andere competitie voort te zetten en zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Hoewel Depay's mogelijke transfer naar Corinthians nog geen zekerheid is, zorgt het nieuws voor de nodige opwinding onder voetbalfans wereldwijd. De Nederlandse international staat bekend om zijn creativiteit, snelheid en doelgerichtheid, eigenschappen die goed van pas zouden komen in het Braziliaanse voetbal. Het is dan ook afwachten hoe deze transferontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Depay daadwerkelijk de stap naar Zuid-Amerika zal zetten.