×
Home Nieuws Livescore

Bazoer verbaasd over Advocaat's uitspraken over telefoontjes

Bazoer verbaasd over Advocaat's uitspraken over telefoontjes
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 19:16 uur

Voetballer Riechedly Bazoer is verrast door de recente uitspraken van Dick Advocaat. De bondscoach van Curaçao heeft laten weten dat Bazoer niet heeft gereageerd op zijn telefoontjes. Echter, volgens Bazoer's broer en zaakwaarnemer Irchandly is dit niet het geval. In een interview met De Telegraaf heeft Irchandly aangegeven dat hij al eerder uitgebreid contact heeft gehad met Advocaat.

De situatie tussen Bazoer en Advocaat lijkt dus enigszins verwarrend te zijn. Terwijl de bondscoach beweert dat er geen reactie was op zijn pogingen tot contact, beweert Irchandly dat er wel degelijk communicatie heeft plaatsgevonden. Het is duidelijk dat er sprake is van een misverstand of een verschil in perceptie tussen de twee partijen.

Bazoer, die momenteel actief is bij Vitesse, zal ongetwijfeld willen ophelderen wat er precies is gebeurd in deze situatie. Het is belangrijk voor de speler om een goede relatie te onderhouden met de bondscoach, vooral gezien het feit dat internationale wedstrijden en toernooien op het spel staan. Hopelijk kunnen Bazoer en Advocaat snel tot een duidelijk begrip komen en eventuele misverstanden uit de weg ruimen.