×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen tevreden met transferperiode Vitesse ondanks licentieperikelen.

Theo Janssen tevreden met transferperiode Vitesse ondanks licentieperikelen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 19:08 uur

Theo Janssen, voormalig speler en clubicoon van Vitesse, kijkt met een positief gevoel terug op de recente transferperiode van de Arnhemse club. Ondanks de onrust die ontstond rondom de licentie van Vitesse, waarbij er enige moeilijkheden waren, overheerst bij Janssen toch tevredenheid over de zaken die zijn afgehandeld tijdens de transferwindow.

In een interview met de officiële kanalen van Vitesse benadrukte Janssen het belang van stabiliteit en rust binnen de club, ondanks de uitdagingen die zich aandienden. De voormalige middenvelder is van mening dat de club erin geslaagd is om de nodige versterkingen binnen te halen en de selectie op peil te houden, wat cruciaal is voor een succesvol seizoen.

Janssen, die bekend staat om zijn passie voor Vitesse, is optimistisch over de toekomst van de club en gelooft dat de spelers en staf er alles aan zullen doen om de ambities van Vitesse waar te maken. Met de transferperiode achter de rug, kan de focus nu volledig op het sportieve aspect worden gelegd en kunnen de pijlen gericht worden op het behalen van goede resultaten in de competitie.

Al met al kijkt Theo Janssen met vertrouwen vooruit en is hij ervan overtuigd dat Vitesse, ondanks de hobbels die genomen moesten worden, klaar is voor een nieuw hoofdstuk vol uitdagingen en successen.