×
Home Nieuws Livescore

Younes Namli nog altijd transfervrij en open voor PEC

Younes Namli nog altijd transfervrij en open voor PEC
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 18:24 uur

Voormalig Ajax-doelwit Younes Namli blijft openstaan voor een mogelijke terugkeer naar de Eredivisie, zo meldt de middenvelder in een recent interview met ESPN. Namli, die momenteel transfervrij is, onthulde dat hij in gesprek was met Ajax's directeur Alex Kroes over een mogelijke overstap naar de Amsterdamse club. Ondanks zijn wens om voor Ajax te spelen, kwam een transfer uiteindelijk niet tot stand.

De 26-jarige Namli, die bekend staat om zijn creativiteit op het veld, heeft echter nog niet de hoop opgegeven om terug te keren naar Nederland. Naast een mogelijke terugkeer naar Ajax sluit Namli ook een rentree bij zijn voormalige club PEC Zwolle niet uit. De Deense middenvelder, die eerder indruk maakte in de Eredivisie, houdt alle opties open en is vastbesloten om zijn carrière een nieuwe wending te geven.

Namli's toekomst blijft dus voorlopig onzeker, maar één ding is zeker: de creatieve spelmaker staat te popelen om weer op het veld te schitteren en zijn talent te tonen aan het Nederlandse publiek. Met zijn technische vaardigheden en ervaring in de Eredivisie zou een terugkeer van Namli naar de Nederlandse competitie zeker voor de nodige opwinding zorgen. Voetbalfans zullen dan ook gespannen afwachten waar de toekomst Namli uiteindelijk naartoe zal leiden.