×
Home Nieuws Livescore

Mika Godts ruilt rugnummer 39 voor 11 bij Ajax

Mika Godts ruilt rugnummer 39 voor 11 bij Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 18:16 uur

Bij Ajax is er een opvallende rugnummerswitch gaande, want Mika Godts heeft besloten om het rugnummer van Carlos Forbs over te nemen. De buitenspeler zal dit seizoen niet langer met nummer 39 op zijn rug spelen, maar zal te bewonderen zijn met het iconische nummer 11. Deze verandering heeft voor de nodige opschudding gezorgd onder de fans van de Amsterdamse club.

Het besluit van Godts om het rugnummer van Forbs over te nemen, is een duidelijke statement van de jonge speler. Met het nummer 11 op zijn rug hoopt hij wellicht in de voetsporen te treden van Ajax-legendes die hetzelfde nummer hebben gedragen. De keuze voor dit specifieke nummer kan worden gezien als een teken van ambitie en zelfvertrouwen van de talentvolle buitenspeler.

Ajax Life, de officiële supportersvereniging van de club, heeft de rugnummerswitch van Godts al bevestigd. De fans zullen de komende wedstrijden dus kunnen juichen voor hun favoriete speler met een nieuw nummer op zijn rug. Het is nu aan Mika Godts om te laten zien dat hij het rugnummer 11 waardig is en zijn stempel te drukken op het spel van Ajax.