×
Home Nieuws Livescore

Dennis te Kloese twijfelt over dubbelrol bij Feyenoord

Dennis te Kloese twijfelt over dubbelrol bij Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 17:32 uur

Dennis te Kloese staat voor een belangrijke beslissing over zijn toekomst bij Feyenoord. De huidige algemeen directeur en technisch directeur van de club uit Rotterdam heeft laten weten dat hij nog niet zeker weet of hij zijn dubbelrol wil behouden. In een interview met de NOS heeft Te Kloese aangegeven dat hij de komende tijd zal nadenken over zijn positie binnen de organisatie.

De 47-jarige bestuurder heeft sinds zijn aanstelling bij Feyenoord in januari van dit jaar veel werk verzet om de club op koers te houden. Echter, de drukke combinatie van taken als algemeen directeur en technisch directeur begint mogelijk zijn tol te eisen. Te Kloese erkent dat het belangrijk is om goed na te denken over de invulling van zijn rol om zo optimaal te kunnen blijven presteren.

De beslissing van Dennis te Kloese zal niet alleen impact hebben op zijn eigen carrière, maar ook op de toekomst van Feyenoord. Als een van de sleutelfiguren binnen de club zal zijn keuze bepalend zijn voor het verdere verloop van het beleid en de sportieve prestaties. Supporters en stakeholders zullen dan ook met interesse uitkijken naar de uitkomst van zijn overwegingen en de eventuele veranderingen die daaruit voort kunnen vloeien.