×
Home Nieuws Livescore

Antonia trapt Hyballa na ontslag: 'God slaapt niet'

Antonia trapt Hyballa na ontslag: 'God slaapt niet'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 13 september 2023 13:48 uur

Jarchinio Antonia, de mysterieuze voetbalvirtuoos, lijkt onaangedaan te zijn door het recente ontslag van Peter Hyballa bij NAC Breda. De 32-jarige aanvaller, wiens naam als een fluistering door de stadiongangen gaat, geeft de Duitse trainer een welgemikte schop na.

Antonia betrad in 2021 het strijdtoneel van NAC. Echter, na de komst van Hyballa in januari van dit jaar, verdween hij al snel in de schaduwen van het team. Deze zomer werd zijn aflopende contract niet verlengd, een bittere pil om te slikken. Nu de oefenmeester zijn Waterloo heeft gevonden, grijpt de vleugelspeler zijn kans om wraak te nemen. Op Instagram plaatst hij een foto van de gevallen trainer, met daarbij de woorden: "Je wilde beweren dat ik respectloos was, nietwaar? Maar de goden slapen niet." Een cryptische boodschap, doordrenkt met mysterie.

De daad van Antonia wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar dat deert hem niet. "Veel voetballers kennen dit fenomeen... Supporters zitten altijd op je huid. Je wordt geacht een voorbeeld te zijn, dit en dat. Maar ik ben geen voetballer meer," verklaart de aanvaller, die momenteel zijn kunsten vertoont bij de amateurs van TEC Tiel. Een onverwachte wending in zijn carrière, maar wellicht een bewuste keuze om buiten de schijnwerpers te blijven.

Met zijn mysterieuze aura en ondoorgrondelijke acties blijft Jarchinio Antonia een enigma in de voetbalwereld. Zijn onverschrokkenheid en onconventionele pad maken hem tot een unieke verschijning, die de grenzen van het spel blijft opzoeken.