×
Home Nieuws Livescore

Manchester United dreigt Ten Hag te ontslaan

Manchester United dreigt Ten Hag te ontslaan
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 15:16 uur

Trainer Erik ten Hag van Ajax wordt mogelijk bedreigd in zijn positie, als de speelstijl van Manchester United niet in de smaak valt bij het bestuur. Dit meldt The Guardian. De Engelse grootmacht en Ten Hag streven naar een dominante speelwijze en willen hierop voortbouwen.

De druk op Ten Hag neemt toe nu Manchester United op zoek is naar een nieuwe coach die hun gewenste speelstijl kan implementeren. De Nederlandse trainer wordt gezien als een potentiële kandidaat, maar zijn toekomst hangt af van hoe goed hij het bestuur van de Engelse club weet te overtuigen.

Ten Hag staat bekend om zijn tactische vernuft en zijn vermogen om zijn spelers te motiveren. Hij heeft met Ajax successen behaald in zowel de nationale competitie als in Europa. Echter, de overstap naar een club als Manchester United zou een grote uitdaging zijn voor de coach.

Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Ten Hag daadwerkelijk de kans krijgt om zijn stempel te drukken op het spel van Manchester United. De komende tijd zal cruciaal zijn voor zowel de trainer als de Engelse club in hun streven naar een dominante speelwijze.