×
Home Nieuws Livescore

Francisco Conceição geblesseerd: PSV opgelucht voor Champions League.

Francisco Conceição geblesseerd: PSV opgelucht voor Champions League.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 13:32 uur

Juventus heeft aangekondigd dat Francisco Conceição voorlopig niet in actie zal komen vanwege een spierblessure, zo meldt de club op haar online kanalen. De Portugese aanvaller zal daardoor niet beschikbaar zijn voor de eerste Champions League-wedstrijd tegen PSV. Dit nieuws zal een tegenvaller zijn voor Juventus, aangezien Conceição bekend staat om zijn dribbelkunsten en snelheid op het veld.

De afwezigheid van Conceição zal echter een lichtpuntje zijn voor PSV, aangezien zij nu niet hoeven te vrezen voor de dreiging van de voormalige Ajax-speler. Met zijn snelheid en technische vaardigheden kan Conceição een gevaar vormen voor elke verdediging, maar nu zal Juventus op zoek moeten naar alternatieve opties om hun aanval te versterken.

Het is nog niet bekend hoelang Conceição precies aan de kant zal staan en wanneer hij weer fit genoeg zal zijn om zijn rentree te maken. Juventus zal ongetwijfeld hopen dat de blessure van de jonge aanvaller snel zal herstellen, zodat hij zo snel mogelijk weer kan bijdragen aan het team. PSV zal ondertussen hun strategie moeten aanpassen nu ze weten dat ze het zonder Conceição zullen moeten opnemen tegen Juventus in de Champions League.