×
Home Nieuws Livescore

Krabbendam: Feyenoord sterker op transfermarkt, fans oneens.

Krabbendam: Feyenoord sterker op transfermarkt, fans oneens.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 13:08 uur

In een recente uitzending van Voetbalpraat op ESPN heeft Martijn Krabbendam zijn visie gegeven op de transferactiviteiten van Feyenoord deze zomer. De ervaren watcher van de Rotterdamse club is het niet eens met de kritiek van sommige Feyenoord-supporters, die van mening zijn dat de club gefaald heeft op de transfermarkt. Krabbendam benadrukt juist dat Feyenoord in de breedte sterker is geworden door de spelers die deze zomer zijn aangetrokken.

Volgens Krabbendam heeft Feyenoord een goede zet gedaan door te investeren in versterkingen die niet alleen de basis versterken, maar ook zorgen voor meer diepte in de selectie. De watcher is van mening dat de breedte van de selectie cruciaal is voor een lang en veeleisend seizoen, waarin blessures en schorsingen een grote rol kunnen spelen. Door te investeren in kwalitatieve reservespelers, kan Feyenoord beter omgaan met dergelijke tegenslagen en blijven presteren op hoog niveau.

Hoewel sommige supporters misschien teleurgesteld zijn dat Feyenoord geen grote namen heeft aangetrokken, gelooft Krabbendam dat de club met haar strategie om te investeren in talentvolle spelers met potentie op de lange termijn, een verstandige keuze heeft gemaakt. De watcher is optimistisch over de toekomst van Feyenoord en is ervan overtuigd dat de club met de huidige selectie en de juiste tactische aanpak succes kan behalen in zowel de nationale competitie als in Europa.