×
Home Nieuws Livescore

Ajax zoekt vervanger Bergwijn: Martial geen optie, Brazilië interesse.

Ajax zoekt vervanger Bergwijn: Martial geen optie, Brazilië interesse.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 12:32 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op het vinden van een geschikte vervanger voor de vertrokken Steven Bergwijn, die zijn carrière voortzet in Saudi-Arabië. De Amsterdammers zijn actief op zoek naar een speler die transfervrij is en het team kan versterken. Echter, de naam van Anthony Martial lijkt nu van de lijst afgevinkt te kunnen worden. De Franse spits, die recentelijk vertrok bij Manchester United, is momenteel clubloos en wordt in verband gebracht met interesse uit Brazilië, zo meldt de bekende transferexpert Fabrizio Romano.

Martial, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, zou een interessante toevoeging zijn geweest voor Ajax. Echter, met de toenemende interesse vanuit Brazilië lijkt een overstap naar Amsterdam voor de voormalige United-speler op dit moment niet waarschijnlijk. De Amsterdammers zullen dus hun zoektocht naar een geschikte aanvaller voortzetten, met het oog op het versterken van de voorhoede voor het komende seizoen.

De transfermarkt blijft in beweging en clubs zoals Ajax zijn constant op zoek naar versterkingen om hun selectie te verbeteren. Met de teleurstelling van het mislopen van Martial, zullen de scouts en technische staf van de Amsterdamse club nu hun aandacht richten op andere potentiële doelwitten. Het is een uitdagende taak om de juiste speler te vinden die naadloos kan integreren in het team en bij kan dragen aan het behalen van sportieve successen. Ajax zal blijven streven naar het vinden van de perfecte match om hun ambities waar te maken in zowel nationale als internationale competities.