×
Home Nieuws Livescore

NEC huurt talent Al-Ghamdi voor Onder-21 team.

NEC huurt talent Al-Ghamdi voor Onder-21 team.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 11:32 uur

NEC heeft op de valreep van de zomerse transferperiode een nieuwe aanwinst binnengehaald. De club heeft de achttienjarige middenvelder Rakan Al-Ghamdi weten te strikken voor het komende seizoen. Al-Ghamdi wordt voor één seizoen gehuurd van Al Nassr en zal aansluiten bij het Onder-21 team van NEC.

Met de komst van Al-Ghamdi hoopt NEC de selectie verder te versterken en de concurrentie binnen het team te vergroten. De jonge middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en zal de kans krijgen om zich te ontwikkelen in de Nederlandse competitie.

Trainer van NEC, Rogier Meijer, is verheugd met de komst van Al-Ghamdi en ziet potentie in de speler. Meijer is ervan overtuigd dat de middenvelder een waardevolle toevoeging zal zijn voor het team en kijkt uit naar de samenwerking komend seizoen.

Al met al is NEC blij met de afronding van deze last-minute transfer en hoopt de club dat Al-Ghamdi snel zijn draai zal vinden binnen de ploeg. De supporters kunnen zich verheugen op de debuutwedstrijden van de jonge aanwinst en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het spel van NEC.