×
Home Nieuws Livescore

Broers Timber debuteren samen in Nederlands elftal onder Koemans

Broers Timber debuteren samen in Nederlands elftal onder Koemans
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 10:32 uur

De broers Jurriën en Quinten Timber hebben een bijzondere uitnodiging ontvangen om zich aan te sluiten bij het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman en assistent-trainer Erwin Koeman heten de talentvolle broers van harte welkom in de selectie. Voor de gebroeders Timber is het een speciaal moment om samen het Oranje-shirt te mogen dragen, wetende dat de Koeman-broers als geen ander begrijpen wat het betekent om als broers zij aan zij te strijden voor het nationale team.

Jurriën en Quinten Timber, beiden actief bij respectievelijk Ajax en FC Utrecht, zullen zich met trots aansluiten bij de Oranje-selectie. De broers, die al van jongs af aan hun voetbaltalent hebben laten zien, krijgen nu de kans om zich te meten met de beste spelers van Nederland en zich te bewijzen op het internationale toneel. Met hun gezamenlijke passie voor het spel en hun sterke band als broers, beloven de Timbers een waardevolle toevoeging te zijn aan het Nederlands elftal.

Voor Ronald en Erwin Koeman is het een bijzonder moment om de broers Timber te verwelkomen in de selectie. Als voormalige internationals en broers die zelf samen hebben gespeeld voor Oranje, begrijpen de Koemans als geen ander de unieke dynamiek en kracht die broers kunnen brengen binnen een team. Met hun ervaring en kennis van het spel zullen de Koemans de Timbers ongetwijfeld begeleiden en inspireren om het beste uit henzelf te halen in het Oranje-shirt.