×
Home Nieuws Livescore

Michael Reiziger verheugd over Ian Maatsen bij Jong Oranje.

Michael Reiziger verheugd over Ian Maatsen bij Jong Oranje.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 10:16 uur

Jong Oranje-coach Michael Reiziger is verheugd met de toevoeging van Ian Maatsen aan zijn selectie. De 22-jarige vleugelverdediger maakte eerder deze zomer deel uit van de EK-selectie van bondscoach Ronald Koeman, maar werd niet opgeroepen voor de Nations League-wedstrijden tegen Bosnië & Herzegovina en Duitsland. Reiziger ziet in Maatsen een waardevolle aanwinst voor zijn team en is blij dat hij de jonge talentvolle speler kan verwelkomen.

Maatsen, die zijn kwaliteiten al heeft laten zien op het hoogste niveau, zal een belangrijke rol spelen in de verdediging van Jong Oranje. Zijn ervaring op internationaal niveau zal van onschatbare waarde zijn voor het team, dat streeft naar succes in de komende wedstrijden. Reiziger is ervan overtuigd dat Maatsen een positieve bijdrage zal leveren en kijkt ernaar uit om met hem samen te werken.

Hoewel Maatsen niet geselecteerd werd voor de Nations League-duels van het Nederlands elftal, ziet Reiziger dit als een kans voor de jonge verdediger om zich verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in zijn mars heeft. Met zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht kan Maatsen een belangrijke schakel worden in het team van Jong Oranje. Reiziger en zijn staf hebben het volste vertrouwen in Maatsen en zijn vastberaden om samen met hem te werken aan een succesvolle toekomst voor het team.