×
Home Nieuws Livescore

Arnaut Danjuma jaagt op Oranje-comeback vanuit Girona.

Arnaut Danjuma jaagt op Oranje-comeback vanuit Girona.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 10:08 uur

Voormalig Nederlands international Arnaut Danjuma heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar het Nederlands elftal. De talentvolle aanvaller, die momenteel op huurbasis uitkomt voor Girona, heeft de ambitie om zich weer in de gunst van bondscoach Ronald Koeman te spelen. Danjuma, die eerder al indruk maakte bij Club Brugge en Bournemouth, ziet zijn tijdelijke verblijf in Spanje als een uitgelezen kans om zijn kwaliteiten te tonen en zo zijn plek in Oranje te heroveren.

De 24-jarige Danjuma heeft al eerder laten zien over veel potentie te beschikken. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid kan hij een waardevolle toevoeging zijn voor het Nederlands elftal. Na een minder succesvol seizoen bij Bournemouth, waar hij weinig speeltijd kreeg, hoopt Danjuma nu bij Girona weer zijn topvorm te benaderen en zo zijn kansen op een terugkeer in Oranje te vergroten.

Het is voor Danjuma van groot belang om komend seizoen te schitteren in de Spaanse competitie en zich te onderscheiden als een van de smaakmakers van Girona. Met het oog op het naderende EK en de kwalificatiewedstrijden in het verschiet, zal de aanvaller er alles aan doen om zichzelf in de kijker te spelen bij bondscoach Koeman. De concurrentie in de voorhoede van het Nederlands elftal is echter groot, maar Danjuma is vastberaden om zijn plek op te eisen en weer te schitteren in het Oranje shirt.