×
Home Nieuws Livescore

Mark van der Maarel verheugt zich op afscheidsduel.

Mark van der Maarel verheugt zich op afscheidsduel.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 09:32 uur

Mark van der Maarel, de geliefde clubicoon van FC Utrecht, staat op het punt om afscheid te nemen van zijn voetbalcarrière. De verdediger kijkt reikhalzend uit naar zijn laatste wedstrijd in De Galgenwaard, waar hij jarenlang met passie en toewijding heeft gespeeld. Zondag zal het stadion tot de nok toe gevuld zijn met fans die hun waardering willen tonen voor de trouwe dienaar van de club.

Na vele seizoenen van onvermoeibare inzet en onvoorwaardelijke steun aan FC Utrecht, is het moment aangebroken voor Mark van der Maarel om zijn voetbalschoenen definitief aan de wilgen te hangen. De afscheidswedstrijd belooft een emotionele en memorabele gebeurtenis te worden, waarbij de supporters de kans krijgen om hun respect en dankbaarheid te uiten aan deze clublegende.

Van der Maarel zelf kijkt met gemengde gevoelens uit naar het afscheidsduel. Enerzijds is er de opwinding en trots om zijn carrière op een waardige manier af te sluiten, maar anderzijds zal het ook een emotioneel moment zijn om afscheid te nemen van het veld waar hij zoveel mooie herinneringen heeft opgebouwd. De verdediger hoopt dat zijn laatste optreden in De Galgenwaard een passend eerbetoon zal zijn aan zijn toewijding en loyaliteit aan FC Utrecht.