×
Home Nieuws Livescore

Rodrygo teleurgesteld door afwezigheid op Ballon d'Or shortlist.

Rodrygo teleurgesteld door afwezigheid op Ballon d'Or shortlist.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 08:40 uur

Rodrygo, de 23-jarige aanvaller van Real Madrid, is een opvallende afwezige op de shortlist van kanshebbers op de prestigieuze Ballon d'Or. De Braziliaanse voetballer behoort niet tot de dertig genomineerden, wat bij hem voor teleurstelling lijkt te zorgen. Ondanks zijn talent en prestaties op het veld heeft Rodrygo geen plek weten te veroveren tussen de topfavorieten voor de felbegeerde prijs.

De afwezigheid van Rodrygo op de lijst heeft tot enige opschudding geleid onder fans en kenners van het voetbal. Velen hadden gehoopt dat de jonge aanvaller, die al indruk heeft gemaakt met zijn spel bij Real Madrid, wel een plekje zou krijgen tussen de genomineerden. Zijn uitsluiting roept vragen op over de criteria die worden gehanteerd bij de selectie van de Ballon d'Or kandidaten en of Rodrygo wellicht niet de erkenning krijgt die hij verdient.

Desondanks lijkt Rodrygo vastberaden om zich te blijven bewijzen en zijn stempel te drukken in het internationale voetbal. Zijn afwezigheid op de shortlist zal hem wellicht motiveren om nog harder te werken en te streven naar nog grotere successen in zijn carrière. De jonge Braziliaan zal ongetwijfeld blijven strijden om zijn plaats tussen de absolute top van het voetbal te veroveren en zijn naam te vestigen als een van de beste spelers ter wereld.