×
Home Nieuws Livescore

Timber voelt nieuwe vibe bij Ajax na gesprek Farioli

Timber voelt nieuwe vibe bij Ajax na gesprek Farioli
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 september 2024 08:16 uur

Er waait een frisse wind door Ajax en Jurriën Timber voelt het in zijn vezels. De voormalige speler van Arsenal, die maar liefst 121 wedstrijden voor de Amsterdamse club heeft gespeeld, heeft onlangs gesprekken gevoerd met de nieuwe trainer Francesco Farioli. Deze zomer lijkt een nieuw tijdperk aan te breken voor de talentvolle verdediger, die zijn ervaring en kwaliteiten verder wil ontwikkelen onder de leiding van de Italiaanse coach.

Timber, die bekend staat om zijn sterke verdedigende spel en zijn opbouwende kwaliteiten, is vastbesloten om een belangrijke rol te spelen in het nieuwe Ajax onder Farioli. De gesprekken tussen de speler en de trainer hebben geleid tot een hernieuwde motivatie en focus bij Timber, die zichzelf ziet als een cruciale schakel in het team van de toekomst.

Met zijn jeugdige energie en volwassen spel heeft Timber al bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor Ajax. Onder de vleugels van Farioli hoopt de talentvolle verdediger zijn potentieel volledig te benutten en uit te groeien tot een onmisbare speler in het elftal. De supporters van Ajax kunnen zich verheugen op een vernieuwde en gedreven Jurriën Timber, die vastbesloten is om successen te behalen met de club waar hij zijn hart aan heeft verpand.