×
Home Nieuws Livescore

Kritiek op Ajax TD Kroes na mislukte Sulemana-deal

Kritiek op Ajax TD Kroes na mislukte Sulemana-deal
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 23:08 uur

Het lijkt erop dat Alex Kroes momenteel in zwaar weer verkeert op het social media platform X. De technisch directeur van Ajax wordt momenteel bekritiseerd vanwege het mislukken van de deal met Kamaldeen Sulemana. Fans en volgers van de club uiten hun teleurstelling en wijzen met de vinger naar Kroes als de verantwoordelijke voor deze tegenvaller.

De vergelijking met zijn voorganger, Sven Mislintat, wordt her en der gemaakt. Mislintat stond bekend om zijn succesvolle transfers en scherpe onderhandelingen, wat de druk op Kroes alleen maar lijkt te vergroten. De supporters van Ajax zijn gewend geraakt aan het behalen van successen en het binnenhalen van talentvolle spelers, en lijken nu ontevreden te zijn over de gang van zaken onder leiding van Kroes.

Het is duidelijk dat de kritiek op Alex Kroes toeneemt na het mislopen van de deal met Sulemana. De technisch directeur zal nu moeten laten zien dat hij in staat is om de juiste beslissingen te nemen en de fans weer voor zich te winnen. De druk staat hoog en het is afwachten hoe Kroes hiermee om zal gaan in de komende periode.