×
Home Nieuws Livescore

Depay zonder club: Saudi-Arabië boven Brazilië, zegt El Khayati

Depay zonder club: Saudi-Arabië boven Brazilië, zegt El Khayati
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 22:48 uur

Na zijn vertrek bij Atlético Madrid blijft Memphis Depay nog steeds zonder club. De Nederlandse aanvaller, die eerder ook voor clubs als Olympique Lyon en Manchester United speelde, staat momenteel op een kruispunt in zijn carrière. Tijdens een uitzending van Voetbalpraat op ESPN heeft voormalig profvoetballer Nasser El Khayati zijn mening gegeven over de mogelijke volgende stap voor Memphis.

El Khayati suggereerde dat Memphis Depay wellicht beter af zou zijn met een overstap naar Saudi-Arabië in plaats van Brazilië. De voormalige profvoetballer benadrukte dat de competitie in Saudi-Arabië van hoog niveau is en dat Memphis daar zijn kwaliteiten verder zou kunnen ontwikkelen. Deze opmerkingen hebben de speculaties over de toekomst van Memphis alleen maar aangewakkerd.

Met zijn talent en ervaring zal Memphis ongetwijfeld een aanwinst zijn voor elke club die hem binnenhaalt. Fans over de hele wereld wachten in spanning af waar de volgende bestemming van de getalenteerde aanvaller zal zijn. Zal hij de stap naar Saudi-Arabië zetten, of wacht er toch een andere verrassende wending in zijn carrière? De tijd zal het leren.