×
Home Nieuws Livescore

AS Roma strikt transfervrije Hummels voor verdediging.

AS Roma strikt transfervrije Hummels voor verdediging.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 20:32 uur

AS Roma heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door de ervaren verdediger Mats Hummels transfervrij binnen te halen. De Romeinse club maakte woensdagavond via hun online kanalen bekend dat de 35-jarige Duitser de overstap maakt naar de Italiaanse Serie A. Hummels stond onder contract bij Borussia Dortmund, maar zijn verbintenis werd niet verlengd, waardoor hij deze zomer zonder club zat.

Met de komst van Mats Hummels hoopt AS Roma hun defensie te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren. De ervaren rot staat bekend om zijn leiderschap en tactisch inzicht, wat van grote waarde kan zijn voor de ploeg van trainer José Mourinho. Hummels heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, waarin hij successen behaalde zowel op clubniveau als met het Duitse nationale team.

De transfer van Mats Hummels naar AS Roma markeert een nieuwe fase in zijn loopbaan, waarin hij zich zal moeten aanpassen aan een nieuwe competitie en speelstijl. De verdediger kijkt echter uit naar deze uitdaging en is vastbesloten om zijn ervaring en kwaliteiten in te zetten om bij te dragen aan het succes van de Italiaanse club. Met zijn komst hoopt AS Roma een solide basis te leggen voor het komende seizoen en mee te strijden om prijzen in zowel de Serie A als in Europees verband.