×
Home Nieuws Livescore

PSV verlengt contract Jesper Uneken tot 2027

PSV verlengt contract Jesper Uneken tot 2027
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 4 september 2024 19:32 uur

PSV heeft vandaag aangekondigd dat Jesper Uneken zijn contract bij de club heeft verlengd tot medio 2027. De Eindhovenaren deelden het nieuws via hun officiële clubkanalen. Uneken, die oorspronkelijk vastlag tot medio 2025, heeft nu dus zijn verbintenis met twee extra jaren verlengd. De jonge spits, die al indruk heeft gemaakt met zijn doelpunten en spel, laat hiermee zien dat hij gelooft in de toekomst van PSV en graag deel wil blijven uitmaken van het team.

Uneken, die bekend staat om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid, is een veelbelovend talent binnen de Nederlandse voetbalwereld. Met zijn contractverlenging tot 2027 geeft hij blijk van zijn toewijding aan de club en zijn ambitie om zich verder te ontwikkelen als speler. PSV is verheugd met het vertrouwen dat Uneken in de club heeft getoond en ziet in hem een belangrijke speler voor de toekomst.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws van de contractverlenging van Uneken. De jonge spits heeft al laten zien wat hij in huis heeft en belooft nog veel meer moois voor de club in petto te hebben. Met zijn talent en gedrevenheid is Uneken een waardevolle toevoeging aan de selectie van PSV en een speler waar de fans op kunnen bouwen voor de komende jaren.